Cumartesi
Pazartesi
Hafif Sağanak Yağışlı
10°C | 21°C

Konya Müteahhitler Birliği Derneği'nde (KOMÜT) Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Yapılan Genel kurulda başkanlığa Adem Bulut seçildi.

Konya Müteahhitler Birliği Derneği (KOMÜT) Çarşamba Günü Olağan Üstü Genel Kurul yaptı. Mevcut Başkan Şaban Topal seçime girmediği seçimlerde, Adem Bulut ve yönetimi yeni başkan olarak seçildi. yeni Başkan Adem Bulut, başkan seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, eski Başkan Topal ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Yeni dönemin Konya’ya hayırlı olmasını dileyen Bulut, “Şahsım ve Yönetim Yeni Yönetim Kurulumuza  karşı gösterdiğiniz teveccüh ve desteklerinize  layık Çalışmalarda bulunacağımızı ve  Sektörümüzün ihtiyaç duyduğu paylaşım, dayanışma, çözüm aranan konularda fikir ve tecrübelerin paylaşılacağı bir yer olma konusunda bütün gayretimizle çalışacağız” dedi,

“ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK”

Yeni Dönem  çalışmaların  daha farklı  yeni projeler ve, hizmetler  ile Konya Müteahhitler Derneğini faaliyetleri, sürdürmeye devam edeceğini söyleyen yeni Başkan Bulut, Üyeler arası iş birliği, ortak alım gibi ahilik olgusunu yaşatmayı idrak ettirme vizyonu ile bundan sonraki yıllarda yapacağı faaliyet ve hizmetle adından sıkça söz ettireceğinin altını çizdi. Dernekçiliğin bin gönül işi olduğuna vurgu yapan Bulut, “Bizlerde tecrübelerimiz ve birikimlerimizin bizlere verdiği güç ve cesaret ile taşın altına elimizi koyarak yola çıkıyoruz. Daha ilkeli tarafsız, Tecrübeli Kadro ile Mesleki Dayanışmanın Hızlandırma adına  gayretlerimizi göstereceğiz . Yönetim Kurulumuz ve Siz Değerli Üyelerimizin Destekleri ile Birlikte Daha aktif, daha çok söz sahibi, daha çok danışılan ve bilgi istenileceği çalışmalar yürüteceğimizden, kimsenin kuşkusu olmasın. Başkanlığını üstlendiğim Konya Müteahhitler Birliği Derneği ve yeni yönetim kurulumuz sektörümüzün sorunları ve beklentilerini hızlı ve çabuk çözülebilmesi için ortaya koyacağı çaba ve gayreti herkes zamanla görecektir.  Ülkemizin inşaat sektörünün yaşadığı bu zor günlerde inşaatlarına ara vermeden müteahhitlik görevlerine devam eden Nitelikli, Tecrübeli Meslektaşlarımıza Her yönü ile gayretli ve aktif bir  yeni yönetim ve hizmet anlayışı ile Konya’da   dikkat çeken sivil toplum kuruluşu olacağını şimdiden belirtmek isterim. Üyelerimizin tüm yönetim kurulu üyelerine ve bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KOMÜT’te yeni yönetim Kurulu listesi şu şekilde oldu;

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

ASİL